Frokostbuffet

BUFFET

  • Hjemmelavede sild med æble/karrysalat, kapers og rødløg. Eller grøntsagstærte

  • Hjemmerøget laks med ramsløgspesto og rygeostdressing. 

  • Rosastegt kødkvægsculotte af dansk kalv med lys sauce. 

  • Ovnstegte kartofler. 

  • Forårssalat med friske grønne asparges, friske ærter, radisser og blomsterpynt. 

  • Herregårdskylling med sprød Fanøbacon og karrydressing. 

  • Hjemmebagt økologisk brød/knækbrød 

KR 425,- pr. pers.
Børn under 10 år halv pris - u. 4 kr. 175.-

VELKOMSTDRINK

  • Hyldeblomstdrik m. hvidvin kr. 45,-
  • Alkoholfri granatæble, tranebær og danskvand kr. 45,-
  • Akoholfri Crémant kr 50,-
  • Rød lambrusco kr 45,-
  • Crémant kr. 75,-
  • Mojito kr. 75,-
  • Constantia2 special (friskpresset juice, hindbærsaft og gin) kr. 75,-
  • Hvidvin - afregnes pr. flaske, hvis glassene tages med til bordet


Drikkevarer ad libitum:

  • Velkomstdrink, vine, øl og vand ad libitum, en enkelt likør eller cognac til kaffen:
  • Til frokost    Kr. 375,- 
  • Om aftenen  Kr. 425,-

TILVALG

FORRETTER +95,-

Frit valg imellem:

  • Lakseruller med rejemousse, citruscreme og salat med cirtrusolie. 

  • Råmarineret hvid fisk i citron/lime med blommetomater, nye løg og frisk koriander. 

  • Grillede tigerrejer med citron, hvidløg og aiôli. 

  • Grillet kammusling med peanuts og ramsløgsolie. 

  • Tarteletter med herregårdskylling og friske grønne asparges. 

  • Spinatblinis m lufttørret Fanøskinke, creme fraiche med ramsløg og langtidsbagte tomater med honning og timian. 

  • Hjemmebagt økologisk brød og smør

KAFFE & KAGE +100,-

Frit valg imellem:

  • Rabarbercrumble med marcipan og økologisk flødeis.
  • Mandelbund m vanillecreme og frisk frugt.
  • Chokoladekage med nødder og creme fraiche.
  • Luksuslagkage + kr 10,-
  • Fragilité med nougatcreme + kr 10,-
  • Gateau Marcel med økologisk is.
  • Pandekager med økologisk is, frugt og chokoladesauce

NATMAD + 125,-

  • Små sandwich med hjemmebagt brød.
  • Hotdog m. "det hele". Øko pølser og hjemmebagtbagt brød.
  • Chili con Carne m ris, creme fraiche og salat.
  • Thailandsk kyllingesuppe.
  • Spicy tomatsuppe med timianflødeskum.
  • Tapas med diverse dip, snack og røget specialiteter fra Fanøslagteren.
  • Tarteletter med herregårdskylling og friske grønne asparges