Konfirmation

FORRETTER

  • Lakseruller med rejemousse, citruscreme og salat med cirtrusolie
  • Råmarineret hvid fisk i citron/lime med blommetomater, nye løg og frisk koriander.
  • Grillede tigerrejer med citron, hvidløg og aiôli.
  • Grillet kammusling med peanuts og ramsløgsolie.
  • Tarteletter med herregårdskylling og friske grønne asparges.
  • Spinatblinis m lufttørret Fanøskinke, creme fraiche med ramsløg og langtidsbagte tomater med honning og timian.

BUFFET

  • Rosastegt kødkvægsculotte af dansk fersk kød med  friske grønne asparges, ramsløgsolie og lys sauce

  • Ovnstegte nye kartofler med friske krydderurter.

  • Hjemmerøget laks med pesto.

  • Pulled Pork af øko gris - stegt i minimum 12 timer med hjemmelavet rub.

  • Coleslaw med rød og hvid spidskål, gulerødder, fennikel, soltørrede tranebær og ristede græskarkerner.

  • Friske sprøde salater med årstidens friske grønt, ristede pinjekerner og spiselige blomster

DESSERTBUFFET

  • Chokoladebrownie med mørk chokolade og økologisk is

  • Mandelbund med vanillecreme.

    Pyntet med frisk frugt. 

  • Kaffe/te og sødt

VELKOMSTDRINK

Frit valg imellem:

  • Granatæble, tranebær og danskvand. 
  • Rød Lambrusco. 
  • Hyldeblomstdrik hvidvin og mynte. 
  • Malvasia

    KR 795,- pr. pers

    Børn u. 10 år halv pris

    - under 4 år 175.-