Konfirmation

FORRETTER

Vælg mellem disse 4 forretter:

  • Skaldyrsbisque med lav bagt vildtfanget torsk og smørstegte urter
  • Koldrøget laks med asiatiske noter, pak choy salat, avocado og soya mayonnaise
  • Okse carpaccio med spæde salater, ærtecreme, balsamico, chips og vesterhavsost
    • Hjemmelavet vol au vent med unghane frikassé med friske asparges

    BUFFET

    Hovedretsbuffet:

    Pulled pork med spidskål, urter og marinade

    Asiatisk nudelsalat med teriyaki kyllingespyd og ristede jordnødder

    Timian glaseret bryst af unghane

    Hjemmerøget laks med ramsløg pesto

    hertil:

    Pommes risolles med persille og saltflager

    Frisk spidskålssalat med lime/honning, pære, soya mandler og knækket feta

    Årstidens salat

    Orange braiseret lune gulerødder med kørvel

    Aioli og cremet sauce med madagascar peber

    Serveret med foccacia brød og økologisk smør

    DESSERTBUFFET

    • Dessert buffet:

      Frugttærte med vaniljecreme

      Chokoladekage stykker i kop med bærmousse og knas

      Karamel panna cotta med æble og ristede nødder

      Kaffe, te og sødt

    VELKOMSTDRINK

    Frit valg imellem:

    • Granatæble, tranebær og danskvand. 
    • Rød Lambrusco. 
    • Hyldeblomstdrik hvidvin og mynte. 
    • Malvasia(Italiensk halvsød mousserende vin - mørkerød)

      KR 795,- pr. pers inkl alle drikkevarer

      Børn u. 10 år halv pris

      - under 4 år 185.-