Lime/chili marinerede store rejer med mango, rødløg og poppede vilde ris
Spinatblinis m røget laks, creme fraiche med ramsløg og langtidsbagte tomater med honning og timian.
Grøn salat med friske grønne asparges, høvlet parmesan og ristede solsikkekerner.
Stegt laks med arametang, chili, lime og ingefær.
Kold grillet kalvefilet med tunsauce.
Røgede specialiteter fra Fanøslagteren med diverse dip.
Ovnstegte små kartofler med friske krydderurter og aioli.
Udvalgte gourmetoste med tilbehør
Hjemmebagt div. økobrød og knækbrød
KR 550,- pr. pers.
Børn under 10 år halv pris - u. 4 kr. 185.-
Inklusive dessert
Aften kr. 425,-
Cheesecake med lakrids og havtorn.
Rabarbercrumble med marcipan og vanillecreme.
Karamelslices overtrukket med mørk chokolade.
Kaffe og te